home  |  programma  |  nieuwsbrief  |  contact  |  facebookpagina

 

Programma:

 

 vrijdag 2 augustus –– The Kings Of Summer (2013)

“Laten we een kamp bouwen!”, dit moet zowat de eerste gedachte zijn die in u opkomt na het zien van deze film van Jordan Vogt-Roberts. Bent u niet echt het praktische type, dan kan u misschien wel genieten van deze ode aan de vriendschap.

 

 zaterdag 3 augustus –– Hable Con Ella (2002)

Zwoel, misschien wel wat oververhit. Pedro Almodóvar wint met deze film naast een Oscar, ook een Golden Globe, een BAFTA nog 39 andere prijzen. Over het belang van communicatie in het pre-Twitter tijdperk.

 

 vrijdag 9 augustus –– Green Book (2018)

De Kalmthoutse heide krijgt in de Groene Gids van Michelin slechts een vermelding en geen sterren. Onterecht. Soit, in de Verenigde Staten van Amerika circuleerde er in de jaren 60 een ander soort Groene Gids. Wat daar allemaal in stond ontdekt u in deze roadtrip film van Peter Farrelly.

 

 zaterdag 10 augustus –– Black Cat, White Cat (1998)

Afsluiten doen we met een Balkan klassieker van Emir Kusturica met in de hoofdrol loslopende ganzen, een stel gevriesdroogde bompa’s, een paar zatte nonkels, een bruid en een bruidegom. Doldwaas maar ook erg liefdevol. Bella ciao!

 

Zin in een diner in heuse "Black cat, white cat" sfeer op zaterdag 10 augustus? Voor slechts €15 mag je mee aanschuiven aan onze feesttafel, voor u gedekt in de weilanden aan de rand van de Kalmthoutse Heide en rijkelijk gevuld met de overheerlijke kookkunsten van PIP.

 

De plaatsen zijn beperkt, dus inschrijven is de boodschap!

➡︎ Inschrijvingslink: https://forms.gle/CSF8rEuQx3D9mBLc9